Le Jouet Magique

Niets is wat het lijkt, hebt u ooit geprobeerd een speeldoosje op zijn kant te zetten? Nee, hoor ik u denken. Toch komt het zo nu en dan voor dat een speeldoosje per ongeluk, of met opzet wordt omgegooid.
U zult in eerste instantie denken dat het speeldoosje het niet meer goed doet, maar niets is minder waar! Wat nu als het speelgoed doosje al zijn geheimen vrij geeft wanneer hij op zijn kant wordt gezet en er aan de opwind sleutel wordt gedraaid? Het doosje komt tot leven! Allerlei soorten speelgoed komt tevoorschijn en begint zijn eigen leventje te leiden, draaimolens draaien, tinnen soldaatjes lopen hun wacht, ballerina’s doen hun dans en vele andere figuren doen waar zij altijd goed in zijn geweest, namelijk spelen als Speelgoed.
Vandaag is het zo’n dag waarbij per ongeluk toch het speeldoosje is omgegooid en stiekem wordt er toch nog even aan de sleutel gedraaid, maar niet wetend dat dit juist vandaag een “Speeltastische” reactie oplevert! Het speelgoed ontsnapt uit zijn doosje en begint zich Magisch te bewegen, oftewel Magisch Speelgoed (Le Jouet Magique).

Foto's
  • Ontwerp
  • Help mee

    Heeft u meer info over deze wagen?

    Klein Cuba - Le Jouet Magique (2009)

      Klein Cuba - Le Jouet Magique (2009) Foto Ontwerp +