The Adventures of Teddy Ruxpin

In land ver hier vandaan, genaamd Grundo woedt een hevige strijd tussen de Monsters En Schurken Organisatie en het beertje Teddy Ruxpin en vrienden. Samen met deze vrienden, Newton . Gimmick een ultvinder en Grubby een gele achtvoeter beschermen ze 6 magische kristallen die ze ontdekt hebben tijdens hun reizen met hun luchtschip.

Deze kristallen zijn dan ook de oorzaak van de strijd tussen MESO en Teddy Ruxpin, want als MESO deze kristallen in handen krijgt kunnen zij het kwaad de wereld laten overheersen. Om er zeker van te zijn dat de kristallen veilig zijn, hebben Teddy en zijn vrienden de hulp ingeroepen van de Wooly What’s It, een groot pluizig beest. Samen met de Fobs, kleine gekleurde kuikentjes woont hij in een huisje bij de regenboogwaterval. Achter deze waterval zijn de kristallen verstopt Zodat MESO ze nooit zal vinden.

Echter nog een gevaar, de groene slechterik Tweeg met zijn kameraad LB-bouncher, een klein rood monstertje met een hoorn op zijn kop. Deze wonen op een steenworp afstand van onze vr1enden en proberen bij MESO in een goed blaadje te komen, door te helpen – de kristallen te ontvreemden.

Tweeg kan namelijk door middel van een telescoop Teddy en z1]n vrienden precies in de gaten houden, als zij dan met hun luchtschip meldt hij dit aan “de grote onderdrukker Quellor, het hoofd van MESO. Zodat hij <16 met hun gevechtsvliegtuigjes op pad kan sturen om de kristallen te veroveren, maar of dat lukt ........ ..

Foto's
  • Ontwerp
  • Help mee

    Heeft u meer info over deze wagen?

    Nameless - The Adventures of Teddy Ruxpin (2001)

      Nameless - The Adventures of Teddy Ruxpin (2001) Foto Ontwerp +