Luizenleven

Kruip in de huid van Flip, Francis of een van de andere doldwaze vriendjes uit Disney’s “Ben Luizenleven” en ontdek dat er onder elk blaadje een groot avontuur te beleven valt. Het wemelt er van de fantasievolle karakters, hilarisch gelach en kleurrijke figuren.

Het is een feest voor de gehele familie. Vooral als de dappere Flip op zoek gaat naar een aantal stoere krijgers om zijn mierenvolk te verdedigen tegen de bende van Hopper. Maar warmeer blijkt dat de stoere krijgers in werkelijkheid een stelletje mislukte circusartiesten zijn leidt dit tot een komische chaos… maar zorgt ook voor onverwachte helden! Als Hopper uiteindelijk toch is overwonnen is dit een extra overwinning voor Flip, zeker als de prinses uiteindelijk toch met hem trouwt.

Op de wagen vind u fragmenten uit de film, een mierenhoop met daar het voedsel voor Hopper, de stad met zijn kroeg van conservenblikjes, het circus, een flat van een sardineblikje, een mierenhoop met daarop de troon van de prinses en Flip als echtgenoot en de circuskar.

Foto's
  • Help mee

    Heeft u meer info over deze wagen?

    Top Secret - Luizenleven (2000)

      Top Secret - Luizenleven (2000) Foto +