The Legend of Tarzan

Laat u meeslepen in het verhaal wat zich afspeelt voor de kust van West Afrika. Een jong gezin strandt na een schipbreuk in de meedogenloze jungle. Door een moordlustig roofdier worden beide ouders bruut vermoord. Hun baby blijft moederziel alleen achter. Hij wordt gered door een moedergorilla. Zij voedt hem op als eigen zoon en geeft hem de naam Tarzan.
Maar hun twee werelden komen met elkaar in botsing als Tarzan de medemens ontmoet. Dit zijn de beeldschone Jane en haar vader Professor Porter, zij willen alles weten over gorilla’s, bloemen, planten en andere dieren.
Leuk is het intermezzo waarin Tarzan en zijn apenvrienden onder leiding van Tuk (gorilla) en Tantor (de olifant) het kamp van de mensen ontdekken en ritmische muziek maken met spullen die ze in het mensen- kamp vinden.
Er is in de jungle ook een minder oprecht type op bezoek: Clayton. Hij wil alleen de gorillahuiden om geld mee te verdienen. Een adem- benemend avontuur van een jongen die op zoek is naar zijn afkomst, en zijn hartstochtelijke liefde vindt. Beleef dit legendarische verhaal; Beleef Tarzan.
Wij wagenbouwersgroep T’jakan wensen u een prettige voorstelling.

Foto's
  • Help mee

    Heeft u meer info over deze wagen?

    't Jakan - The Legend of Tarzan (2008)

      't Jakan - The Legend of Tarzan (2008) Foto +